Øvingshelg – snart julekonsert!

2014-10-29_0001

Nå er det jul igjen.
Ja, nå er det julekor
Og øving starter i oktober.

Tenk, nå nærmer vi oss den herlige juletida, og vi er godt i gang med å øve inn julesanger. Selv om vi har fått prøvd oss litt på sangene, så var det nå i helga vi virkelig har fått startet opp skikkelig. Nå var det tid for terping, få inn stemmene, få inn bevegelsene og ikke minst få inn stemningen i det vi synger. 

2014-10-29_00022014-10-29_0003I tillegg til vårt trofaste kor, har vi også med oss ekstra pianist, Svenn Poppe, som lærte oss en ny oppvarmingskanon. Bassist, Karl Herman Borgen og gitar, Eivind Ystrøm Pedersen. Men ikke nok med det. Vi har også en flott blåserekke. Trompet: Martine. Trombone: Arnt Martin Brynildsen og saxofon: Svein Mæli. De var helt rå på å lære seg nye sanger!

2014-10-29_0004Når vi ikke har øvd, har vi spist….og spist…og spist. Det har alltid stått enten frukt, potetgull eller muffins på bordet i pausene. Og vi har også kost oss med pølser og pizza til hovedretter.

Nå begynner virkelig sangene å komme på plass og vi gleder oss kjempemye til konsert. Vi gleder oss til å synge med Atle Pettersen og hvis du ønsker billetter, så MÅ du være rask. Konserten kl. 20.00 er allerede utsolgt men er fortsatt mulig å kjøpe til kl. 17.30.

Vi gleder oss masse til konsert og skape julestemning!

Alle foto: Morten Syvertsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>