Sangoppdrag

I kveld kl. 19.00 skal vi synge på fellesmøte i Metodistkirken i Sarpsborg. Det gleder vi oss veldig til! Etter dette så skal vi neste gang synge på konfirmasjonsgudstjeneste i Sarpsborg Frikirke 29. april og så på Sarpsborg Krfs 1. mai arrangement på Folkvang i Skjeberg. Vi setter så pris på og gleder oss til hver gang vi skal ut og synge for andre.

Hurra!

I kveld var vår nye pianist Jonatan Schille på plass på sin første øvelse sammen med oss. Han er en blid fyr, er for det meste selvlært på piano og han er veldig flink. Vi er glad for å ha deg med i koret vårt og vi ser frem til å bli bedre kjent med deg!

Pianisten vår blir pilot

I dag hadde vi en hyggelig opptreden under gudstjenesten i Sarpsborg Frikirke. Det var også siste opptredenen for pianisten vår Magnus Boyle. Han flytter nå til Sverige for å studere for å bli pilot etter å ha spilt for oss i over ett år. Derfor hadde vi en liten avskjed for han etter gudstjenesten med kake og kaffe. Vi kommer til å savne deg Magnus! Du er enormt dyktig, vi har lært mye av deg og har hatt stor glede av å ha deg med i koret. Lykke til videre!

Synge i Sarpsborg Frikirke

Fotograf: Jan Ivar Vik

Nå til søndag er vi så heldige å få synge på gudstjeneste i Frikirken Sarpsborg i Østfold kl. 11.00. Det blir innsettelse av den nye pastoren Leif Gunnar Sandvand, familiekoret Full Hals deltar og det blir kirkekaffe etter gudstjenesten. Vi gleder oss og håper at du også vil komme på gudstjenesten!