Øvingshelg – snart julekonsert!

2014-10-29_0001

Nå er det jul igjen.
Ja, nå er det julekor
Og øving starter i oktober.

Tenk, nå nærmer vi oss den herlige juletida, og vi er godt i gang med å øve inn julesanger. Selv om vi har fått prøvd oss litt på sangene, så var det nå i helga vi virkelig har fått startet opp skikkelig. Nå var det tid for terping, få inn stemmene, få inn bevegelsene og ikke minst få inn stemningen i det vi synger. 

2014-10-29_00022014-10-29_0003I tillegg til vårt trofaste kor, har vi også med oss ekstra pianist, Svenn Poppe, som lærte oss en ny oppvarmingskanon. Bassist, Karl Herman Borgen og gitar, Eivind Ystrøm Pedersen. Men ikke nok med det. Vi har også en flott blåserekke. Trompet: Martine. Trombone: Arnt Martin Brynildsen og saxofon: Svein Mæli. De var helt rå på å lære seg nye sanger!

2014-10-29_0004Når vi ikke har øvd, har vi spist….og spist…og spist. Det har alltid stått enten frukt, potetgull eller muffins på bordet i pausene. Og vi har også kost oss med pølser og pizza til hovedretter.

Nå begynner virkelig sangene å komme på plass og vi gleder oss kjempemye til konsert. Vi gleder oss til å synge med Atle Pettersen og hvis du ønsker billetter, så MÅ du være rask. Konserten kl. 20.00 er allerede utsolgt men er fortsatt mulig å kjøpe til kl. 17.30.

Vi gleder oss masse til konsert og skape julestemning!

Alle foto: Morten Syvertsen

Billettsalget går så det suser

2014-10-21 10.05.07 HDR

Billettsalget har vart litt over en uke og allerede er det solgt over 450 billetter! Dette er kjempe stas og vi blir ekstra gira når vi ser at så mange har lyst å komme for å høre på oss. Biletter kan kjøpes av korets medlemmer, mandager på korøvelser i Sarpsborg Frikirke (Kl:19-21), Visit Sarpsborg eller på billettluka.no
Pris:190 kr, barn under 12 år:70 kr

Løp og kjøp! :)

 

Julekonsert med Atle Pettersen

Atle-Pettersen-50s_0365

Da er vi godt i gang med øving til årets julekonsert. Siden fjorårets julekonsert med plass til 650 mennesker ble utsolgt en uke før konserten har vi i år valgt å kline til med to konserter på samme kveld. I år har vi også fått med oss ingen ringere enn Atle Pettersen som gjesteartist! Atle Pettersen er en allsidig artist som de siste årene er blitt godt kjent for folk flest. Vi møtte han først som sjarmerende deltager i TV2 suksessen X-Faktor, og senere så vi ham danse seg hele veien til seier i Skal vi danse.Det siste året har han vist seg fra mange ulike sider i programmet Stjernekamp på NRK 1. I tillegg til dette gjør Atle Pettersen også en formidabel figur i musikalen «Beatles – It Was Fifty Years Ago Today», som for tiden turnerer landet rundt til god mottagelse hos både publikum og anmeldere.

Alt ligger dermed til rette for en fantastisk førjulskveld! Begge konsertene vil tradisjon tro finne sted i Filadelfia i Sarpsborg, Østfold tirsdag 16. desember. Første konsertern starter kl. 17.30 og andre konsertern kl. 20.00. Anbefaler alle å forhåndskjøpe billetter for å være sikker på å få med seg konserten! Biletter kan kjøpes av korets medlemmer, mandager på korøvelser i Sarpsborg Frikirke (Kl:19-21), Visit Sarpsborg eller på billettluka.no
Pris:190kr , barn under 12 år:70 kr
Velkommen til to fantastiske konserter! BESTILL BILLETTER NÅ!!