Etter en lengre tids koronapause er det nå full fart i Six Wings Gospel. Gleden over å kunne møtes igjen til øvelser er ikke vanskelig å merke, entusiasmen er stor og smilene sitter løst. Koret har i mange år holdt julekonserter, og disse har vært godt besøkt, så godt besøkt at det ganske snart måtte utvides til to konserter for å tilfredsstille etterspørselen fra publikum. Som de fleste slike arrangement, måtte dessverre også disse konsertene avlyses i fjor. Nå er som nevnt koret i gang igjen, og det øves entusiastisk på årets juleprogram. Six Wings Gospel inviterer til julekonserter 14. desember, billettsalget er allerede startet. I år som tidligere er Filadelfia stedet.

Dirigent Ingebjørg Rangøy Sjåland kan fortelle at det i år blir fullt fokus på korets egne medlemmer, og at det denne gangen ikke kommer noen solist utenfra. Korets faste pianist Svenn Poppe jr får som vanlig følge av et band, og lover fullt trøkk. Fullt trøkk blir det også fra koret, som har hatt venteliste for å bli med, og nå teller mer enn 60 medlemmer. Det blir mao et enda større kor enn vi har opplevd tidligere, å se den 14. desember. Barn fra Villekulla og Diorama vil dessuten bidra på årets konsert.

Vi gleder oss!!

Band:

Piano: Svenn Poppe jr

Bass: Carl Herman Borgen

Keyboard: Magnus Ravneng

Trommer: Tore Skauen

Gitar: Eivind Ystrøm Pedersen

Saxofon: Reidar Garthus

Dirigent: Ingebjørg Rangøy Sjåland

Kjøp billetter HER!

six wings

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *