Six Wings Gospel ble startet januar 2005 av dirigent Ingebjørg Rangøy Sjåland. Hun har sin sangbakgrunn fra barne- og ungdomskor i Sarpsborg Frikirke i Østfold – var med i oppstarten av gospelkoret HIM i Oslo sentralt på østlandet, og har sunget i Copenhagen Gospel Choir. Gjennom et tett samarbeid med bandet, jobber hun med å utvikle koret både på det sangmessige og sosiale plan, og viser stor glede og engasjement i koret.

Six Wings Gospel er et kor med lav terskel slik at folk fra forskjellige menigheter og de uten kirketilhørighet kan samles hver mandag for å synge sammen. Koret har profesjonell pianist som er med hele året, og eget band som spiller på de store konsertene. Dette bidrar til en økt musikalsk kvalitet og ikke minst sangglede for koret.

Six Wings Gospel ble startet januar 2005 av dirigent Ingebjørg Rangøy Sjåland og består av 50 sangere i alderen 19- 75 år. Koret er et amatør kor, som høster gode tilbakemeldinger på musikalsk kvalitet og sangopplevelser. Sang, latter og glede preger øvelsene i stor grad. Vårt mål er å bli Østfolds beste gospelkor. Har du lyst å bli med i koret så er du hjertelig velkommen til auditions fortløpende på våren og før julekonserten på høsten. Koret ønsker alle hjertelig velkomne til å prøve, gamle som nye medlemmer!

Six Wings Gospel holder til i Sarpsborg Frikirke i Østfold og har øvelser der hver mandag kl. 18.50 – 21.00.

7 Replies to “Koret”

 1. Hei.
  Glad og utadvendt dame på 48 søker nytt kor og nytt miljø. Jeg har sunget i kor i hele mitt liv, men har kommet til ett punkt der jeg ønsker å leve ut drømmen min i et Gospelkor.
  Kunne jeg fått kommet på en prøvesynging?
  Med vennlig hilsen
  Monica.

 2. Hei har alltid vært glad i sang og musikk.æ, men aldri vært med i kor. Mitt ønske er å få testet om jeg har bra nok stemme til å kunne delta i korsang. Håper på posiriv tilbKemelding.

 3. Hei..har sunget i kor en del men med noen års opphold..vært i Domkirkekor..blandakor..sunget i gruppe og litt solo..elsker å synge og vil starte opp igjen..kommer gjerne å prøve synger…

 4. Ny flyttet til Sarpsborg og ser etter ett kor å være med i. Glad i sang og gospel. Ikke kjempe erfaren med kor, men har noe erfaring fra skole kor. Ønsker gjerne å komme å prøve om dette er mulig? Mvh Ida Elisabeth Bydall

 5. Hei jeg kunne tenkt meg å Være med å synge I koret. Jeg har hatt lyst til dette I mange år. Men hat Vært opptatt mye med å synge I mitt eget orkester som het Lille orkester.
  Og jeg har Vært sanger I en gruppe I fredrikstad trekkspillklubb.
  Synger ikke så mye nå så trenger kanskje å øve opp stemmen..
  Håper jeg kan komme på litt sang prøve f.eks Før en korøvelse eller noe ?..
  Ser frem til å høres I fra dem.
  Hilsen Laila Johanne schei lunde

 6. Hei
  Jeg har sunget i gospelkor i over 10 år, og sunget i kor både som barn, ungdom og voksen. Jeg har også sunget en del på oppdrag alene og som solist i kor.
  Det hadde vært gøy og stas å få kommet å prøvesunget for dere.
  God hilsen fra Marie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *