Etterlengtet julekonsert med Six Wings Gospel!
Six Wings Gospel er klare for årets store julekonsert. 8. desember 2022 står koret på scenen i Filadelfiakirken i Sarpsborg klare for å spre juleglede til unge og gamle. Endelig, etter to år med avlyste julekonserter på grunn av pandemien, så gleder vi oss helt vanvittig til å ha konsert igjen og spre juleglede, sier dirigent Ingebjørg Rangøy Sjåland. I år har vi fått med oss Alejandro Fuentes og Chris Medina til å skape julestemning sammen med oss. Det blir helt magisk, sier hun.
Gospelkoret Six Wings Gospel ble startet januar 2005 av Ingebjørg Rangøy Sjåland og består i dag av 50 sangere i alderen 19-75 år. Sang, latter og glede preger øvelsene i stor grad og dette skaper et godt og trygt samhold innad i koret som igjen kommer til syne på scenen, forteller dirigenten.
Koret er et amatørkor som høster gode tilbakemeldinger på musikalsk kvalitet og sangopplevelser. Koret har en formidlingsevne og tillstedeværelse i sine opptredener som smitter over på publikum. De er genuint interessert i å fortelle en historie gjennom sine opptredener.
I 12 år har Six Wings Gospel hatt julekonserter i Filadelfiakirken med flere celebre gjesteartister som blant andre Rein Alexander, Atle PeNersen og Heine Totland. Også våre kjære lokale artister som Odd René Andersen, Jonas Groth og Malin Schavenius har opptrådt på julekonsertene. I år er det ikke bare én, men to gjesteartister med på konserten, Alejandro Fuentes og Chris Medina.
Fuentes ble først kjent for det norske folk gjennom sin deltakelse på Idol i 2005. Etter Idol turnerte han i 2006 sammen med Kurt Nilsen, Espen Lind og Askil Holm. Chris Medina er en amerikansk-norsk sanger og artist fra Chicago, i dag bosatt i Oslo. Medina ble kjent i 2011, da han deltok i talentshowet American Idol. Han er kanskje mest kjent for sangen «What Are Words», som toppet singellistene i Norge og Sverige.
Six Wings Gospel er kjent for å levere fra scenen år etter år. I tillegg til gode sangprestasjoner fra scenen pleier det også å være innslag på julekonsertene fra andre som utgjør det lille ekstra. I år har de fått med seg en dansegruppe fra Evolution.
Koret har også i år fått med seg svært dyktige musikere. Flere av dem er faste musikere de har hatt med tidligere. Nytt i år et at Six Wings Gospel har fått seg ny pianist, dyktige André Kristoffersen som er godt i gang med øving sammen med koret hver mandag. Eivind Ystrøm Petersen er med på gitar, Carl Herman Borgen på bass, Tore Skauen på trommer og Håvard Gressum Antonsen på synth.
5.-6. november hadde koret øvingshelg for å finjustere litt på de små detaljene. Etter denne øvingshelgen kunne dirigent Sjåland fortelle at koret er så godt forberedt nå at de kunne gjennomført konserten allerede i morgen. De siste ukene før konserten vil bli brukt til enda mer finpuss og en øvelse sammen med gjesteartistene og fullt band før det braker løs i Filadelfiakirken.
I år, som tidligere, er det satt opp to konserter samme kveld. Men det kan være lurt å bestille billetter snart. Billettsalget går unna, så det gjelder å være rask med å bestille på TicketCo for å sikre seg plass. Vi gleder oss masse!, avslutter den engasjerte dirigenten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *