Denne helgen har vi vært travelt opptatt med workshop i Frikirken. Vi har øvd på nye og gamle julesanger, lært oss stemmene, danset, lekt litt, spist og drukket kaffe og hatt det morsomt sammen. Malin Schavenius var også innom for å øve litt sammen med oss og lære oss litt enkel koregrafi. Nå gleder vi oss enda mer til julekonserten vår 13. desember og håper at du har lyst til å komme!

2 Replies to “Workshop”

  1. Jeg må si at jeg ble sjokkert når jeg så annonsen i SA idag ang. 13.desember julekonsert. Er ikke SixWingsGospel et kristent kor? Hvorfor har dere da Xet ut Christ i Christmas????

  2. Hei Frøydis!
    Det er veldig leit at du tolket plakaten vår slik at vi har fjernet Christ i Christmas, da dette ikke var vår intensjon i det hele tatt da den ble laget. Vår tanke bak denne symbolikken er at ‘X’ står for den greske bokstaven ‘chi’ som betyr Kristus. ‘Mas’ har sitt utspring fra latin som står for messe. Slik vi ser det står det at det er en Kristusmesse med Six Wings Gospel. Men det er dessverre blitt en vanlig misforståelse at dette begrepet er kommet for å prøve å ta det kristne budskapet ut av julen.
    Vi håper du har lyst å komme på komme på konserten vår og ønsker deg en riktig god julehøytid!
    Hilsen Styret i Six Wings Gospel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *